Reiki
Home Over Vera Behandelingen Tarieven Contact

Bij Reiki Via Vera ben je welkom voor een korte, maar intensieve, reiki behandeling, of voor een helende, ontspannende massage. Je voelt de reiki energie meestal in de vorm van warmte op de plaats waar het nodig is. Ik gebruik daarvoor niet mijn eigen energie maar geef energie door met mijn handen. Vandaar Reiki via Vera.


Op deze manier kan ik vaak helpen als iemand pijn heeft of in de put zit. Maar je hoeft niet persé iets te mankeren want het is ook gewoon lekker ontspannend.


Wat is Reiki?

Bij een Reiki behandeling zorgt de Reiki energie die gegeven wordt aan de te behandelen persoon voor het goed doorstromen van de energie in het lichaam. Bovendien heft de energie bovenliggende blokkades op en geeft daarnaast diepe ontspanning en innerlijke rust. Een Reiki behandeling is uitermate geschikt wanneer iemand


Een Reiki behandeling werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en activeert op krachtige maar natuurlijke wijze het proces van heling. Reiki kan uitstekend naast de reguliere geneeskunst toegepast worden, maar ook naast andere alternatieve therapieën.


Bij een Reiki behandeling ligt de ontvanger meestal op een speciale tafel. Ik geef Reiki door middel van het opleggen van mijn handen. Omdat de Reiki energie moeiteloos door alle materialen gaat, kan de ontvanger zijn kleding aanhouden.Chapieter Webdesign