Reiki
Home Over Vera Behandelingen Tarieven Contact

Reiki behandeling

Het ondergaan van een Reiki behandeling is heel ontspannend voor lichaam en geest. De Reiki energie vergroot het zelfgenezend vermogen. Mensen die meerdere behandelingen hebben ondergaan hebben ervaren dat hun zelfvertrouwen en vitaliteit toeneemt.

Door middel van diverse handposities wordt de reiki-energie doorgegeven. De handen liggen bij de behandeling op of boven het lichaam. De meeste mensen voelen ook echt de energie stromen of tintelen. Het kan warm aanvoelen of juist koud, de reacties zijn heel verschillend. Ook zijn er mensen die niets waarnemen maar dan toch gedurende de week merken dat de klachten afnemen.

Tijdens mijn jarenlange ervaring met massage en reiki, heb ik gemerkt ik dat het bij de meeste mensen het beste werkt wanneer ik reiki toepas geïntegreerd in een massage. Daarom doe ik bij een korte reiki behandeling meestal ook een ontspannende massage van gezicht, hoofd, nek en decolleté. Ik behandel dan alleen de voorkant van het lichaam. Je ligt dan gekleed op de behandelstoel, maar het wel handig als de schouders bloot kunnen.

De uitgebreide behandeling begint hetzelfde maar wordt gecombineerd met een massage van de armen, rug, benen en voeten. Dus ook de achterkant van het lichaam wordt behandeld, waarbij de reiki weer geïntegreerd wordt in de massage.

Uiteraard kan ik ook een behandeling doen zonder massage wanneer daar de voorkeur naar uitgaat.

Na de behandeling voel je je vaak heerlijk ontspannen en maak je je veel minder druk om dingen die daarvoor nog belangrijk leken.
Chapieter Webdesign